PÅ FÖRLOSSNINGEN IGEN!

Det har ekat tomt här & jag förstår er nyfikenhet, kanske skulle jag inte uppdaterat på min story igår att vi befann oss på förlossningen/BB. För att göra en historia som började redan i Söndags aningen kortare så, igår Måndag eftermiddag ringde jag en andra gång in till förlossningen med gråten i halsen mitt i en värk för att meddela att jag vill komma in. Jag hade återigen haft regelbundna rätt smärtsamma sammandragningar / värkar i ett dygn. Kräkts och mår fruktansvärt illa. Wiggo hade blivit hämtad av mormor & morfar & Viktor kommit hem från jobbet. Med en viss rädsla av att ”inget har hänt” åkte vi ändå in till förlossningen.

Ctg visar återigen på 3-4 värkar per 10 minuter men efter en kontroll är jag fortfarande bara öppen 1,5 cm & en bit av tappen är kvar även om den var väldigt mjuk. Vi blir kvar två timmar för att sedan göra en ny kontroll. Det hade inte hänt så mycket men BM fick in två fingrar & kunde göra en hinnsvepning som var allt annat än skön. Jag fick sedan en spruta mot illamåendet & vi fick avvakta ytterligare en timma. Sprutan gav inget vidare resultat jag mår i skrivande stund extremt illa men det beror nog dels på att jag knappt fått i mig mat sen i Lördags & att jag även fick morfin igår för att kunna sova lite inatt.

Vi är alltså hemma igen, jag känner inga hopp om att bebis kommer att komma. Allt känns bara piss helt enkelt. Jag har fortfarande väldigt ont & är helt slut. Viktor är på jobbet, Wiggo är kvar hos mormor & morfar & jag ska om en stund ner till min vanliga BM för lite kontroller.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Åh nej så jobbigt!
nouw.com/millasmat
Michellemolin
Michellemolin,
Åh jag hoppas det hjälper så du slipper gå med smärtan & känna såhär minns själv när vi skulle få wiggo hade så himla mycket förvärkar så jag trodde han skulle trilla ut när jag va ute & gick med Hugo! Men snart är det över! Hoppas hunnsvpningen gjorde nytt dem gjorde de på mig på torsdag fm & lördag morgon föddes wiggo! Så hoppas de hjälper dig lika fort! dock gick jag över tiden! styrke kramar till dig! ❤️
nouw.com/michellemolin
eschutz
eschutz,
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Lisastrid
Lisastrid,
Kramar ❤️
nouw.com/lisastrid