Obehaglig bröstsmärta

En lång lång dag börjar nå sitt slut. Men oh vad mycket vi hunnit med, det ska bli skönt att snart krypa ner i sängen under mitt nya tyngdtäcke. Alltså vart har detta täcke varit innan tidigare i mitt liv undrar då jag efter en natt bara. Ni kommer få veta mer, mycket mer om detta tyngd täcke jag lovar.

MEN om vi skulle snacka om vår dag som innefattat miljoner av utbrott från familjens lilla monster. Ja tyvärr idag har han varit en monster. Tänk er en liten mini människa, 92cm hög med starka viljor från lilltån upp till toppen. Galet att så mycket känslor och viljor får plats i den ändå ganska lilla kroppen. Han somnade vid 18 efter alla dessa utbrott var han lixom vi helt färdiga. Ska bli spännande att se hur tidigt han kommer köra upp oss imorgon? Om jag återigen kommer ha någon som ligger o sparkar på mig klockan 05:30..

Vi har hunnit med att besöka farfar på jobbet där Wiggo mer än gärna stannat hela dagen. Ett besök på farmors jobb, en sväng på en loppis & fyndat en fönsterputs maskin vilket jag aldrig trodde jag 25 år skulle köpa haha. Men imorgon ska vi putsa fönster så vi ser ut igen. Vi har även vart nere på stan, fått vänta i världens segaste korvkö & letat i parken efter bamse innan vi kollade på studentkarnevalen som slutade i ösregn & vi fick impulsköpa två paraplyer för att inte bli helt totalt genomblöta på vår promenad hem igenom ösregn. Avslutade hela dagen med en kvällspromenad bara Willekillen & jag. Nu kallar sängen & mitt nya täcke. Men innan det ska lillkillen ammas & nattas. Jag som har så ont i brösten inte bara av att amma utan även en obehaglig smärta mellan brösten när jag äter eller dricker. Men värst är nog mina ömma brännande tuttar PAIN!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer