Nya posters varje vecka!

-I samarbete med Posterstore

Mina kära vänner på Posterstore tyckte det var dags att förnya lite här hemma med nya posters, jag kunde inte säga emot & klickade hem nyheter till vårt vardagsrum - Viktors ”Whiskey hörna” med passande posters på whiskey & prosecco, lite inslag av mig måste det ju finnas i hans hörna också eller hur? Dessa hittade jag bland nyheter hos Posterstore. Visste ni att dem varje Tisdag kommer med nya nyheter till hemsidan & utbudet av posters ökar alltså varje vecka.

Alla posters hos Posterstore är tryckta på papper av riktigt hög kvalitet & lika så deras ramar som man kan köpa till är av hög kvalitet. Det finns oändligt många skandinaviska motiv att välja mellan & du kan enkelt skräddarsy din unika tavelvägg som passar just ditt hem. Jag har tidigare visat upp min magiska tavelvägg jag gjort i sovrummet med posters från Posterstore. Att rama in fina posters gör så stor skillnad på ett rum med fantastiska fina tavlor, dessutom enkelt att göra om & förnya när man önskar.

Jag har länge funderat på att byta ut Wiggos posters mot lite mer tuffare än små tecknade djur, dessa sagolika posters passade perfekt i Wiggos rum. Slutligen fick Wille en giraff också. Överlag tycker jag att barnrum är dem svåraste rummen att få till det bra med posters, antingen är det ofta för barnsligt eller för vuxet men nu är jag nöjd med Wiggos nya posters, dem passade så bra tillsammans med de safaridjur han redan hade. .

När det gäller leveranser så finns det nog inget företag som levererar så snabba posters & ramar som Posterstore gör vilket gör det extra kul att förnya hemmet när man kan få så snabb leverans. Att förnya ett rum med lite nya posters gör verkligen så stor skillnad.

Koden ellen35 ger er 35% på alla posters (gäller ej selections & ramar) Koden är giltig mellan 15/11-15/12-2020

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

SenaaSannamalmberg
SenaaSannamalmberg,

Vart har du köpt tåget? Har tre st som ska ha barn i början av nästa år. Man behöver lite annat att ge än det vanliga. Härliga bilder som du hade valt. 😃

nouw.com/senaasannamalmberg
eschutz
eschutz,

Tågen är från rofa design 🥰

nouw.com/eschutz