Nya posters från Posterstore

-Inlägg i samarbete med Posterstore

Då var det dags igen att förnya lite här hemma med nya posters på väggarna, först ut blev Wiggos rum det var verkligen på tiden. Wiggo älskar djur så temat för hans rum blev verkligen DJUR, så fint! Att piffa till ett rum med nya posters så här är så kul & en fin tavla kan göra så stor skillnad. De posters han hade innan var också från Posterstore men dem köpte jag när han låg i min mage & det var dags med lite nytt. Kika in alla fina barn & djurposters du också.

Koden ellen-30 ger er 30% rabatt på alla posters (ej selections & ramar) Koden är giltig mellan 4/8-2/9

Jag har också piffat till det i vårt sovrum som jag länge funderat över, ni kanske minns mitt senaste samarbete med posterstore där jag gjorde en magisk tavelvägg i vårt sovrum? Nu har vi även tavlor över vår säng i samma tema, lite romantik & svart/vitt. Små enkla saker som lyfter ett helt rum. Posterstore säljer ramar i olika storlekar & färger som du enkelt kan rama in dina favorit posters & på så vis även enkelt byta ut dem när du vill förnya.

Produkterna du kan hitta hos Posterstore är inspirerade av den skandinaviska designen med dess enkelhet och elegans, visste ni att varje Tisdag utökas sortimentet hos Posterstore ? Med hjälp av fina inspirerande bilder får du också tips på hur du kan inreda ditt hem. Kika in det stora utbud Posterstore har att erbjuda redan idag, dem har väldigt snabba leveranser!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,
Åh jag ÄLSKAR posterstore! 😍 Så lycklig över att jag har massor väggar att klä in i vackra posters sen 😁
nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Så kul 🥰 jag har äntligen fyllt alla rum o väggar efter två år här hemma 🙈
nouw.com/eschutz