Nu är det på riktigt, ett stort beslut som förändra allt.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, det hör lite till varje dag nu mera med tanke på mitt minimala mat & vätskeintag men tur nog lättade det framåt lunch, nu kommer den däremot smygandes tillbaka. MEN vi har haft en riktigt härlig dag ändå! Wille & jag tog en härlig promenad när vi lämnat Wiggo på dagis. Idag bestämdes även det "beslut" vi tog igår. Nu är det på riktigt & det kommer förändra hela livet. Jag har svårt att smälta det, det känns lite läskigt, men pirrigt, nervöst men samtidigt fruktansvärt kul ! Jag kommer berätta mer & dela med mig men låt mig smälta saken lite till.

Jag fick hem ett stort paket från H&M idag med sommarkläder åt mig & barnen, tråkigt nog är typ allt för stort till oss alla tre. Skorna som var tänkta till Wille var t.o.m för stora för Wiggo. Även kläderna till mig själv var såå stora att jag inte ens behövde testa dem, det syntes redan innan hur gigantiska dom var. Jag som alltid upplevt H&M som små i storlekarna? Vad har hänt? Nu får jag returnera allt & köpa nytt.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

pojkensmamma
pojkensmamma,
Tråkigt när det blir så när man beställer,för väl när paketen kommer hem blir man ju nästan som.barn på nytt som det vore julafton.

Jag har haft tur när jag har beställt så har de passat,men nu när sonen är snart vuxen så vågar jag inte beställa till honom. Jag försöker få honom till affären så får han prova först och skulle det inte finnas hans storlek men dock på nätet då beställer jag. För det kan också skilja lite på färger också som på bilden kan visa gul men i verkligheten så är den mer brandgul mer åt orange hållet och då kanske den inte passar.

Och något som jag tycker är väldigt fint det är ju HM home så jag blev riktigt glad att de skulle öppna det här för det har dem i min hemkommun och där finns det en del saker som jag tycker mycket om. Men väl när det öppnade här så väntade jag lite för ta mig dit för risk att det e massor av folk och då hade jag tid över en helg och gick dit men vad besviken jag blev jag hittade ju inget som var med hem och göra. Det var som de hade inte plockat upp något,jag såg inga gardiner,ljus,kuddar,handdukar mm.

De har ju öppnat upp en större yta men vart är sakerna? Jag såg bara kläder och smink och hårfärg som förut så jag gick igen. Så då blev det återigen kolla i appen se vad som fanns och det är ju tur att det kostar inget att titta och lägga i varukorgen

Ha en fin torsdag

Kram lina
nouw.com/pojkensmamma
eschutz
eschutz,
Så tråkigt.. har hört fler som är besvikna på hm där kläderna är helt skeva i storlekar.. var faktiskt i en hm butik igår & jämförde då lite barnkläder o dom var så olika i storlekar! Vissa plagg i tex 86 var superstora medans vissa var på tok för små..
nouw.com/eschutz