Nattskräckens värsta natt

Godmorgon

Onsdag morgon, lillördag dagen till ära & jag längtar tills ikväll för då ska jag minsann unna mig ett glas vin åh de behöver min slitna kropp. Vi har haft en kämpig natt. Som jag nämnt tidigare har Wille nattskräck, inte så vanligt vid så små barn men enligt psykologen är det garanterat nattskräck. Från att jag nattade honom och han somnade igår kväll alltså från ca 19:20-00 vaknade han en gång varje halvtimma. Eller han vaknade ju inte, han är aldrig helt 100% vaken tvärt om okontaktbar men fruktansvärt ledsen.

Tur nog har han accepterat nappen så jag har lättare att få honom lugn nu. Men tänk er, att bli väckt hela tiden det är jobbigt. Det handlar alltid om första delen av natten, resterande från midnatt till 06 sov han ändå okej. Jag däremot har sovit extremt dåligt & lite, haft min värsta natt på länge. Jag har delat säng med en man som lider av en ”dödlig mancold” ja vi alla vet hur män blir när dom är sjuka.. Dom gnyr som en hundvalp, flåsar som om dom sprungit marathon, snarkar & låter extremt ynkliga exakt det jag vill höra när jag själv inte kan sova.

Jag har nu öppnat upp här hemma för att vädra ut, in med frisk luft! Tog mitt morgonkaffe vid soluppgången, okej jag tänkte det meeen ja mini W vaknade mitt i min lugna stund så här sitter jag med kallt kaffe i vanlig ordning. Snart frukost dags innan dagislämning stundar. Wish me good luck !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Been there med nattskräcken. Kan säga dig att det bllr bättre 😊
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Åh de är så jobbigt !
nouw.com/eschutz
Nina
,
Usch för nattskräck. Största hade det ett tag när han var runt 2 år.
vet att du skrivit att W sover dåligt på dagarna, kan du se något samband att det kommer när han sover dåligt på dagen men inte när han sovit mer på dagen?
eschutz
eschutz,
Ja alltså sover han dåligt på dagen är nattskräcken värre sen. Oftast! Sömn ger ju sömn. Idag har han sovit dåligt med en halvtimma åt gången .. så väntar mig ännu en natt mer många uppvak..
nouw.com/eschutz