Nattningsrutiner som fungerarNi som följer mig på instagram vet att jag efterlyste tips häromdagen om hur jag ska få barnen att sova bättre att gå upp klockan 03 driver mig till vansinne precis som att bli väckt varje timma nätterna igenom. Ni var fler som också ville ha tips dock fick jag inte så många tips som vi redan inte testat. De flesta tipsen rörde små barn som sover i spjälsäng & för vår del var nog Wiggos sömn det stora problemet eftersom han väckte Wille hela tiden. Men vi har ändå gjort framsteg!


Wille nattar vi som vanligt, vi har försökt med välling i olika former blandat med ersättning men han känner av allt och blir så arg & vägrar både äta flaskan & vägrar sova förens han får sin ersättning. Wiggo har vi börjat hålla vaken längre om kvällarna, ja vi hade testat detta innan vid enstaka tillfällen & det inte hjälpt men nu efter några kvällar så sover han faktiskt bättre så tji fick jag för det verkar fungera. Bara barnen sover till 05:30 innan vi startar dagen då är jag nöjd! Wille sover bättre han med när Wiggo inte väcker oss hela tiden av att han inte ”orkar” sova klockan 01 på natten..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jag har nog tur för båda barnen sover gärna länge på nätterna. Jag vaknar först och då har vi en 4 åring och en 8 månaders. Men jag kom ihåg att jag ett tag fick ge äldsta sonen nappflaska med ersättning mitt i natten då han vaknade och magen kurrade. Så då började jag ge det när han fortfarande sov innan vi somnat och då sov han lugnt. Hoppas du Hittat en lösning nu. 💕
nouw.com/millasmat