NÄR SKA DET SLUTA GÖRA ONT?!

Godkväll

Underbara helg! Det är så skönt när hela familjen är hemma, två extra händer här hemma underlättar enormt! Natten som var gick över förväntan bra, först framåt tidiga morgonen som lillkillen inte sov så bra. Men de har han tagit igen idag så vi får väl se hur natten blir nu..

Idag har vi hunnit med en hel del. Viktor har vart på tippen med massa skräp. När Wille vilade efter frukost lekte jag & Wiggo på hans rum. Dessa små stunder med egentid med min stora är guld värt! Vi har även bakat kakor & åkt till apoteket bara Wiggo & jag. Han behöver tid med bara mig & pappa & Wille behöver sin egentid. Jag har även fått ”egentid” med Wille då vi tog en promenad tillsammans med Emelie. Nu ikväll har vi bjudit Willes gudfar Jocke på mat & han har fått träffa sin gudson för första gången!


Nu ligger jag med Wille i sängen , min rygg gör så förbaskat ont & inte tala om den smärtan min livmoder skriker ut.. När ska det sluta göra ont?! Det går verkligen upp & ner. Har haft ett par bra dagar men nu ikväll är smärtan värre än någonsin. När jag till o med blir yr & mår illa.. Jag som trodde det var ”bra” nu & har därför inte sökt vård.. Tre veckor sedan förlossningen snart & för varje gång smärtan kommer tillbaka blir det värre & värre.. Finns det något slut?

Wille fick testa att sitta i babysittern en stund. Rätt nöjd ändå när de gungade & vibrerade. Denna var en stor räddning när Wiggo var missnöjd. Han älskade att sitta i den o kolla runt o leka med djuren så småningom om. Hoppas Wille kan bli lika nöjd han med !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Dags att söka vård då kanske? Svårt att få reda på orsak annars.