NÄR KÄNSLORNA SVÄMMAR ÖVER

Dessa dygn sedan vi kom hem från BB har innefattat så mycket känslor & hormoner vissa stunder/dagar är värre än andra. Man inser snabbt hur viktigt det är med sömn & vad sömnbristen gör med en själv. Tålamodet & orken tryter rätt fort när man inte får sova.

Även om Wille tog bröstet direkt, precis som om han inte gjort annat innan än att amma så tog det sin lilla tid innan mjölken rann till & första dagarna var det väldigt svårt att känna att han blev nöjd. Skulle säga att det är först idag som de känns som om han blir nöjd med den mjölk som kommer. Han har kunnat ligga själv i sitt babynest & jag har nästan fått väcka honom för att amma. Igår däremot ammade jag konstant - Resultatet av det är nu att ena bröstvårtan är ett sår som blöder och gör förbaskat ont att amma ifrån..

Jag har gråtit för att det gör ont i brösten, gråtit för att jag är så trött & inte orkar. Gråtit för att det känns som om jag inte gör något annat än att sitta på mitt arsle o amma amma amma.. Men jag har också gråtit för jag är lycklig & framförallt lättad att graviditeten & förlossningen är över. Jag är så evigt tacksam för vad min kropp gått igenom & att vi alla är friska. Vi har äntligen våra två prinsar & livet känns komplett!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Relaterar nå enormt med det nu skriver. Första dygnen är kämpiga, för alla parter. Skönt att det känns bättre idag!! 💕 Tipsar om att köpa Medelas Purelan salva, gjorde underverk för mina bröstvårtor!!
nouw.com/annahss
eschutz
eschutz,
Tack ❣️ De hjälpte med att smörja med bröstmjölk o lufta!
nouw.com/eschutz