Något är fel..

Godmorgon

Igår var det högsommarvärme redan tidigt på morgonen, idag vaknar vi upp till grått & mulet där regnet hänger i luften.. Jag är återigen så otroligt trött, att vi hade två bra dagar där i helgen var skönt men nu är det verkligen tufft igen.. Nattningen igår gjorde mig galen, inte med Wiggo då för han somnade på två röda men Wille blev inte nöjd & tog inte bröstet & det blev bara värre när jag erbjöd flaskan.. nästan 1,5 h tog nattningen & sen hade jag själv svårt att somna fast jag var supertrött.. Jag har iallafall kontaktat barnmottagningen i hopp om lite tips & råd hur vi ska fortsätta den här utredningen för Willes mage & sömn. Det är inte normalt för en 3 månaders att endast sova 30 minuter på dagen & dåligt på natten, något är ju "fel"..

Idag står dagis på schemat för Wiggo, jag ska förbi mitt jobb för möte med chefen & hälsa på min avdelning en sväng. Sedan har jag även ett besök hos psykologen innan Wiggo ska hämtas hem från dagis & vi får ta helg tillsammans. Jag hade hoppats på att få hem min nya telefon idag men de verkar som den inte kommer förens imorgon. Vad har ni för planer för denna gråa Torsdag?

Igår tog jag bort babynestet från Willes bedsidecrib. Han har blivit så stor! Mammas stora lilla kille, tiden går så fort. 

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Vet inte om det kan hjälpa er men när August krånglar så tycker han om att jag går runt och ammar, vet inte om det är för att det samtidigt blir varmt Mot Hans mage 🙈 jag ligger sjuk så vi ska vila denna Torsdag 🤭
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Ja alltså de som hjälper är ju om jag går runt konstant.. då är han nöjd men ja får absolut inte stå stilla.. och lägger jag ner honom vaknar han ..
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Lincoln sover kanske 3-4 ggr om dagen (max 30min) sen sover han bra hela natten från 21/22-6-7. Livia däremot.... orkar inte ens förklara. Men ang din trötthet, hur är dina blodvärde? Jag är svin trött om dagarna pga mitt dåliga blodvärde, måste äta Niferex hela tiden. Denna gråa torsdag ska jag försöka bädda rent i sängen, då Livia smyger upp på nätterna och inatt hände det en olycka. Sen ska det diskas och städas men just nu är soffan för skön, hehe! Ha en bra torsdag!
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Skönt att han ändå sover.. Wille har sovit 30 minuter uppdelat på två idag.. igår sov han bara 30 minuter allt som allt, somnade vid 22 & vaknade vid 00:30 för att vara vaken en timma och sen sova knappt en timma & sen vaken igen.. så höll de på hela natten vilket de gjort nu senaste tiden.. ja hinner aldrig somna mellan alla uppvak på nätterna så jag får bara dom där ca 3h sömn innan första uppvaket de blir min enda sömn.. :/ Mitt blodvärde var på 112 när det kollades när ja var inne 3 v efter förlossningen. sen dess har det inte kollats. Men de låg ju på 90 när jag var gravid.
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Usch, då förstår jag dig varför du går och lägger dig ”tidigt”. Okej, mitt värde är sämre nu än de va när jag va gravid, är dödstrött hela tiden. Hoppas att det löser sig för lillkillen och eran sömn.
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Vi har alltid varit kvällströtta & lagt oss vid 21 även när vi inte hade barn. Wiggo nattas 18:30 & Wille börjar jag natta vid 20 tiden typ då de ibland tar oss över en timma 😬 har ja tur somnar han innan 21🙈 usch då.. jobbigt med lågt hb ja hade de i perioder innan jag blev gravid för första gången med.. & lågt blodtryck på de så blir man helt slut ! Tack 😘
nouw.com/eschutz