”Mot förlossningen”

Den andra november, Onsdag den andra November 2016. ”Nu åker vi mot förlossningen” Ett av mina mest lästa inlägg genom åren. När vi plötsligt idag för tre år sedan fick åka in till förlossningen. Sista gången vi lämnade hemmet satte oss i bilen och åkte som bara Ellen & Viktor. Även att jag började få värkar i bilen så kunde ingen av oss förstå att nu blir det bebis.

Idag är det alltså TRE år sedan. Tiden går så galet fort. För tre år sedan var vi påväg för att möta vår första son & här sitter jag nu en grå Lördagsmorgon med en lillebror o famnen & kollar på babblarna. Det trodde jag inte heller. Så otroligt tacksam över dessa tre år vad livet har gett oss!

Även om vi bestämt oss att vi är klara med graviditeter förlossningar och bebisar så kan jag inte låta bli att tänka att jag aldrig mer kommer besöka förlossningen, att jag aldrig mer ska få känna den där spänningen inför att få ett barn. Att jag aldrig mer ska få känna hur häftigt det är när kroppen kämpar sig igenom en förlossning även fast det för fy helvetes ont så kan jag sakna och känna en liten sorg över att allt är över. MEN jag är evigt tacksam för de barn jag har & allt jag lyckats ta mig igenom. Min kropp är inte skapt för att vara gravid, det har tagit för mycket på mig men hade jag kunnat slippa den biten med att vara gravid men ändå få gå igenom spänningen och känslan att föda så hade jag velat åka in redan idag.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer