MONDAY MOTIVATION

Måndag morgon hörrni! Hoppas ni är på g för en nu vecka, det är jag trotts att den kanske inte startade så lyckat. Alltid när det ”bara” är jag som ska gå upp på morgonen dvs det är jag som ställer alarm & övriga i familjen är lediga drömmer jag alltid om hur jag försovit mig & vaknar upp i panik, även idag. Igår åkte nämligen barnen till morfar & mormor för att sova där över natten, supertaggade barn som snabbt packade sina väskor med vad som skulle kunna behövas, pyjamaser snuttisar osv. ”Hejå mamma” var allt jag fick av Wille när jag vinkade hejdå i hallen, Wiggo hade inte alls tid att säga hejdå, helt upptagen med allt roligt som finns hos morfar & mormor.

Vi fick kvällen för oss själva hemma i lugn o ro, välbehövligt vill jag lova er. Vi har gått igenom ett tufft 2020 på många vis & det är först nu som jag under mina fyra år som mamma börjat uppskatta tid själv, tid själv utan barnen både med Viktor men också tid helt själv, det är dock med lite ångest som jag njuter av lugnet. Det är helt okej att känna att det är skönt utan barnen hemma jämt men hur kopplar man av utan att få ångest & känna saknad för att man valt att lämna bort barnen en stund?

Vaknade alltså upp denna måndag i panik att jag försovit mig vilket jag såklart inte hade. Vaknade med lätt huvudvärk som de flesta dagar & börjar dagen med att spilla ut kaffe över min fina bröllipstidning. Tack Måndag morgon för denna härliga motivation till att detta kommer bli en bra dag.. för visst kan man vända en dåligt startad måndag ? Har aldrig lyckats innan, måndagar är inte min dag men idag ska jag lyckas. Hej måndag! Hej ny vecka nu kör vi !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så mysig bild, älskar muggen!

nouw.com/psykiskohalsablogg
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Ha en fin måndag!!
nouw.com/vardagsarlighet