Mitt nya liv

Idag börjar det alltså - Mitt nya liv. Idag är dag 1 med att utesluta socker. Inget småätande av choklad när Wiggo får sina utbrott och jag måste peppa mig själv med något sött för att orka. De är främst de som är mitt problem, jag trycker i mig något sött när de är gnälliga och skrikiga barn.. Jag knäpper även en o annan pepsimax/colazero när jag behöver en boost eller bara är sugen. No more! Endast till helgen är de ok med läsk även fast de är zero, de kommer bli en tuff första vecka & jag förväntar mig både huvudvärk, låg energi & dåligt humör men vi gör det tillsammans denna gång Viktor & jag. Inga onyttigheter dvs varken onyttig mat godis eller läsk. Startar nu dagen med en grön smoothie & en kopp svart kaffe!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

AK
,
Alltså herreguuuud! Denna stress! Du är ju mammaledig kan du inte bara chilla o njuta istället för att sätta massa krav o sprida att man måste Äta si o så när man är mamma ?
eschutz
eschutz,
bara för jag är mamma & mammaledig betyder inte de att jag inte kan trycka i mig exakt vad jag vill o känner för. Min kropp mår inte bra och de är bara jag som kan göra något åt det.. Jag försöker inte sprida något speciellt alla äter vad dem vill jag bara delar med mig av mitt liv. Faller de inte dig i intresset så tvingar jag dig inte att följa mig & mitt liv 😊
nouw.com/eschutz
Ida
,
Tur du äntligen tar tag i ditt liv.. Hoppas du inser hur ful du blivit sen du blev mamma.. så tjock och ser så ovårdad ut.
eschutz
eschutz,
Det var ju...: vänligt sagt ! Tack för upplysningen !
nouw.com/eschutz
Matilda,
Men vad är de för kommentarer???? What! Är helt chockad, vem skriver så?? 😱🤯
Du är fin precis som du är!🙏🏼💕
Igår var också min första dag utan socker, vill också bli mer hälsosam och må bättre! Vi får peppa varandra, är man fler så brukar de gå bättre 🙈😍
nouw.com/ourlifepuzzle
eschutz
eschutz,
Tack finis😘💕 Det är tyvärr rätt vanligt att såna kommentarer kommer.. Exakt ja vill bara må lite bättre inget annat. De får vi göra 😘 de är tufft men går in med inställnignen att allt går bara man vill!
nouw.com/eschutz