Mitt nya liv

Idag börjar det alltså - Mitt nya liv. Idag är dag 1 med att utesluta socker. Inget småätande av choklad när Wiggo får sina utbrott och jag måste peppa mig själv med något sött för att orka. De är främst de som är mitt problem, jag trycker i mig något sött när de är gnälliga och skrikiga barn.. Jag knäpper även en o annan pepsimax/colazero när jag behöver en boost eller bara är sugen. No more! Endast till helgen är de ok med läsk även fast de är zero, de kommer bli en tuff första vecka & jag förväntar mig både huvudvärk, låg energi & dåligt humör men vi gör det tillsammans denna gång Viktor & jag. Inga onyttigheter dvs varken onyttig mat godis eller läsk. Startar nu dagen med en grön smoothie & en kopp svart kaffe!

 xoxoEllen

  • Postad i: Momlife
  • Nära Söderlingsgatan , Tranås

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Tur du äntligen tar tag i ditt liv.. Hoppas du inser hur ful du blivit sen du blev mamma.. så tjock och ser så ovårdad ut.
eschutz
eschutz,
Det var ju...: vänligt sagt ! Tack för upplysningen !
nouw.com/eschutz
Matilda,
Men vad är de för kommentarer???? What! Är helt chockad, vem skriver så?? 😱🤯
Du är fin precis som du är!🙏🏼💕
Igår var också min första dag utan socker, vill också bli mer hälsosam och må bättre! Vi får peppa varandra, är man fler så brukar de gå bättre 🙈😍
nouw.com/ourlifepuzzle
eschutz
eschutz,
Tack finis😘💕 Det är tyvärr rätt vanligt att såna kommentarer kommer.. Exakt ja vill bara må lite bättre inget annat. De får vi göra 😘 de är tufft men går in med inställnignen att allt går bara man vill!
nouw.com/eschutz

Senaste nytt