Mitt nya jobb!

Så mycket frågor som trillat in efter att jag nämnde i början på veckan att jag fått nytt jobb. Ni är verkligen nyfikna på vad jag ska göra nu. Jag har sedan 2013 jobbat i vården & kände egentligen redan när jag gick hem 2016 att det inte var mitt yrke men eftersom jag skulle ha barn var det inte läge att söka annat. När corona slog till tidigare i år började jag få lite panik - vården är inte mitt yrke alls.

Så när jag började jobba nu efter sommaren & mammaledigheten började jag också söka alla möjliga jobb & hade ändå tur vill jag påstå. Ett företag nappade ganska så direkt även om dem inte annonserade ut om lediga tjänster. Jag fick en intervju & jag fick ett jobb. I måndags skrev jag papper för ett helt nytt jobb & där börjar jag den andra November, jobbet jag fått är på Adelöf Städ & Service. Det känns helt rätt & jag tror jag kommer trivas men visst är jag riktigt nervös, ja menar det är ändå ett helt nytt jobb, nya kollegor, ny chef osv. Håll tummarna för mig !


- Nu ska jag njuta av en kall pepsimax, lite choklad i smyg när barnen inte ser, låt oss bara ta några sekunder om Lindors chokladkakor ! JAG DÖR !!! Den blåa med salted caramel, de är så jag får gömma den för mig själv haha. Farligaste jag någonsin ätit.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,

Lycka till med nya jobbet

nouw.com/rydell013
eschutz
eschutz,
bolmgren
bolmgren,

Det är så kul att dom växer! 😍

nouw.com/bolmgren
eschutz
eschutz,
Verkligen:)
nouw.com/eschutz
Fialisa88
Fialisa88,
Lycka till med nya jobbet! 👍🙂
nouw.com/fialisa88
eschutz
eschutz,
Åh tack 😊
nouw.com/eschutz