Mitt nya hår!

Idag var det alltså dags, som jag velat fram å tillbaka in i sista stund om ja skulle klippa av mig håret eller inte! MEN sagt & gjort satte jag mig i frisörstolen med Wille i vagnen bredvid & lät frisören klippa av mig håret! Fick nästan en chock när jag kollar ner på golvet & set detta!! Mitt hår hjälp , vad har jag nu gjort. Flera års sparande av hår..

Men så satte frisören igång med att lägga bottenfärg & göra alla slingor. Det tog sin lilla tid om vi säger så. Totalt satt jag från 11-13:15 innan allt var klart. Tur nog sov Wille heeeeela tiden. Jag som var så nojjig då min ”backup” Inte kunde komma o hjälpa mig ifall de skulle krisa. Men han skötte sig ju som tur var!

Såå till slutresultatet ! Det klipptes alltså av en rejäl bit vilket känns. Det känns riktigt kort men jag är ändå nöjd med längden. Färgen är väldigt ovant ! Jag är van att ha väldigt mörkt & nu är de ljusare o rätt varmt. Jag känner mig kluven men antar att jag måste ge de några dagar innan jag vänjer mig. Jag ska fortsätta med silvershampo för att få bort de varma gul/oranga tonerna.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Wow va fint de blev 😍
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
mammashus
mammashus,
Superfint! 👌🏻😍
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Saynomore
Saynomore,
Så fräscht det blev 😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Millasmat
Millasmat,
Så fint det blev
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,