MITT HÅR LUKTAR GODIS

-Innehåller adlinks från adviral-

Jag sitter här & njuter av doften från mitt hår, det luktar GODIS allt tackvare denna magiska hårolja från Maria Nila som jag blandannat fick hem i dagens paket. Har hört så bra om denna olja & jag är hittils inte besviken tvärt om. Att den dessutom gör så mitt hår luktar godis är ju bara ett stort plus. I paketet fanns också denna färginpackning som kommer hjälpa mig att hålla mitt mörka hår vid liv hela vintern. Även hårinpackningen är från Maria Nila & jag har tidigare testat på den röda inpackningen & vad jag minns så älskade jag den.
Jag har länge kikat in parfym från Ralph Lauren men inte vetat vilken jag skulle vilja ha, så hittade jag denna presentbox med alla fyra. Åh jag är faktiskt kär i alla! Att köpa en presentbox med parfym är verkligen ett grymt bra tips för julklapp, ja menar vem blir inte glad för en ny parfym? Eller som i detta fall fyra parfymer från Ralph Lauren. Lyko har ett stort utbud av just presentboxar med parfymer, hud & hårvård så vet du inte vad du ska ge bort i julklapp kika in alla boxar, jag lovar att den som får en box kommer bli lycklig. Förra året beställde jag hem en box med Ralp Lauren parfym för herr till Viktor.
Om vi ska fortsätta med produkter för håret eller mer accessoarer så beställde jag även hem ett diadem & jag undrar varför jag inte gjort det tidigare? Jag vill minnas att jag jämt hade diadem under en period i mina tonnår men att jag alltid fick ont i huvudet av det. Det får man inte av detta diadem med en snygg knut på. Alltså jag tyckte det var så skönt & snyggt! även en räddare för att lite snyggare dölja en dålig hårdag.
På bilderna ser ni även resultatet av min nya smink favorit. Jag sminkar mig sällan men när jag gör det ska det gå fort & vara enkelt & det gör det verkligen med NYX Micro brow pencil jag är sååå nöjd. Det är exakt en sån här produkt som jag länge letat efter. Jag är verkligen ingen make-up tjej men jag vill ändå försöka ibland. För mig gör bryn & fransar stor skillnad på utseendet & bara att jag fyllde i mina bryn vilket tog 30 sekunder typ så kände jag mig piggare fast jag absolut inte är pigg.
Slutligen passade jag på att bunkra upp med nya vaxkakor från Yankee som verkligen går åt så här under kalla ruggiga vintertider. Älskar att öppna en ny vaxkaka & tända, magiska dofter älskar Yankee & har alltid köpt mina från Lyko. Man behöver alltid ett lager med vaxkakor men också ett lager av tofsar & det har jag nu. Vanliga snoddar & scrunchies.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer