MINIBRILLA FASHIONISTA

-Inlägg i samarbete med Minibrilla & innehåller adlinks

Sommaren är nästan här, åtminstone så står den runt hörnet. Med sommaren kommer ju sol SÅKLART & alla som känner mig vet att jag 99% alltid går runt med mina solglasögon på huvudet, dem ska alltid finnas där oavsett om himlen är grå. Min grej för solglasögon har jag fört vidare till Wiggo så när jag fick höra talas om MInibrilla var jag tvungen att klicka hem några brillor till honom & kanske får lillbrorsan låna ett par?

Fördelen med Minibrillas solglasögon är att dem är tillverkade utav BPA-fri plast, dem är CE-märkta & håller där med hög kvallitet & bäst av allt dem ger 100% uv-skydd. Minibrilla tar alltså ansvar både för miljön & för ditt barns hälsa. (kika in hela utbudet här)

Mina personliga favoriter av glasögonen som jag valde åt barnen är dessa solgalsögon "Karin", ja för alla solglasögon hos Minibrilla har namn likt vanliga barnnamn Dessa glasögon har ett glas som skiftar i färg men jag valde även samma modell av solglasögon Inez som har svartbåge & svarta glas.. Wiggos favorit blev solglasögonen Thor med camouflage runt om.

Vill du precis som jag klicka hem dina favoriter från Minibrilla till ditt/dina barn så har jag en rabattkod till er såklart! Koden ger 30% på ert köp & glöm inte att ni även får fri frakt vid ordrar över 199:-

Ange koden Mini30collab för 30% på ert köp hos Minibrilla

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer