”Mina sex opopulära åsikter”

Jag tycker att mjölk är fruktansvärt äckligt & förstår inte varför man som vuxen dricker det? Mjölk är för småbarn..om en det.

Jag gillar inte fester. Att umgås går att göra mycket bättre utan alkohol. Jag undviker hellre att gå på en fest för att jag inte tycker om att umgås med fulla människor. Förstår inte hur man kan vilja festa fredag lördag varje varje helg?

Jag gillar inte att få oväntat besök, det kan förstöra hela min dag om någon bara dyker upp hemma hos oss.

Jag tycker det borde vara förbjudet & straffbart att röka i barns närhet. Det är bland det värsta jag vet när jag ser någon röker i närheten av småbarn, värst av allt när man går med en barnvagn!

Jag kan störa ihjäl mig på äldre människor på sociala medier som inte förstår hur man använder dem rätt. Som skriver helt fel & publicerar konstiga bilder. Borde det inte finnas något test, eller genomgång för hur man använder sociala medier ?

Jag tycker även att man borde få göra ny uppkörning efter ett visst antal år med körkort. Det finns sååå många som tror att dom kan köra för att dom haft körkort länge men tvärt om äldre bilförare kan ofta vara farligare än de som just fått körkort.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Borde finnas en ruta som kom upp, ”vill du verkligen puplicera detta?” för vissa som sagt, skriver fel & har fel bilder 😅 Mjölk dricker jag till kaffet, annars inte, men tycker om mjölk. Körkortet.. jag hade kuggat om jag fick göra terorin 🙈 & rökningen, kan inte heller med såna som röker.
Bra åsikter, 🙌🏻
nouw.com/jeenyrosen
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha älskar dessa inlägg! 👏🏼😃
nouw.com/johannagrahn
eschutz
eschutz,
Jag med haha 😋
nouw.com/eschutz
sarasara
sarasara,
Så roligt inlägg! Jag håller med om rökningen och oväntade besök.
nouw.com/sarasara
eschutz
eschutz,
Kul att jag inte är ensam! Trodde de typ bara var jag som inte gillade oväntade besök!
nouw.com/eschutz
Josefin
,
Haha oväntat besök är verkligen inget för mig heller, typ ringer hej jag är i närheten kan jag komma upp? No no 😂
eschutz
eschutz,
Jag hatar det! Trodde jag var ensam men jag verkligen hatar när någon dyker upp utan att höra av sig innan eller typ ringer ”hej ja är hos er om två minuter sätt på kaffet” ja ba neeeej så gör man inte ! Jag gillar sällan överlag besök 😬🙈
nouw.com/eschutz
Sofie
,
Asså rökningen 🙌🙌. Hur är de ens lagligt att röka??
Håller även med om fester och uppkörningen!

Men sitter just nu och dricker mjölk heh.
Får som tur är aldrig oväntat besök. Vilket e skönt hade nog låssas int varit hemma annars 😂. Skulle gillat om de va min mamma el syster men de bor flera timmar härifrån så händer ju int haha.
eschutz
eschutz,
Förstår inte hur det är lagligt att röka inför barn eller över huvudtaget.. Jag har faktiskt börjat låsa dörren jämt för att ingen bara ska kunna komma in🙈 Men de händer ju att folk kommer även om de är familj kan de förstöra min dag! 😬 Har dock förklarat för alla i min närhet att dom måste ringa i fråga innan dom kommer för jag inte vill ha oväntat besök men de glöms ju tyvärr..
nouw.com/eschutz