Mina opopulära åsikter #2

Jag berättade sex åsikter igår som kanske inte är så populära hos alla & det konceptet gillade ni så vi kör igen för jag kom på allt fler efter att jag publicerat inlägget igår. Men kom ihåg detta är mina åsikter & tankar, ni behöver absolut inte hålla med mig och jag dömmer er inte om ni inte gör det så tänk samma om mig, döm inte hata inte bara för att någon annan tycker annorlunda än dig. Läs mina andra opopulära åsikter här

Mina opopulära åsikter #2

Jag tycker på riktigt synd om småbarn vars föräldrar enbart ger barnen vegansk/vegetarisk kost för att dem själva äter så. I mitt tycke behöver barn en allsidig kost, alltså mat från kostcirkelns alla delar inklusive kött & mejeriprodukter. När barnen själva är stora nog att förstå innebörden med olika kost först då är det okej att låta barnet själv bestämma om han/hon vill äta som sina veganska föräldrar eller inte. Man ska inte begränsa barn när det gäller mat, låt dem äta av allt.

Jag förstår på riktigt inte mig på dagens mode. Det känns som 70-80-90 talet kommit tillbaka? På riktigt det är så så så fult. & alla dessa väskor, magväskor osv på riktigt ? näe det är allt annat än snyggt!

Jag tycker inte att det är snyggt med mycket tatueringar. Någon enstaka är okej men tatueringar över hela armarna, ansiktet osv nej usch ! Samma sak med massa piercingar. Tilltalar mig inte alls.

Jag är totalt ointresserad av kändisar. Det går inte att prata med mig om olika kändisar, skådespelare osv för jag är totalt ointresserad och har noll koll. Förstår inte varför vissa lägger så mycket tid och energi på kändisars liv?

Jag förstår inte hur man vill betala sjukt mycket pengar för en utlandsresa. Alltså massa pengar för en vecka utomlands..? Känns sååå meningslöst. Finns så mycket bättre att lägga pengar på.

Jag tycker det är så så så fult när tjejer drar upp trosorna över höfterna ..? Det syns ofta på instagram bikinis eller vanliga trosor där man drar upp trosorna? WHY?? Det är sååå fult !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha det är så kul hur olika ens åsikter kan vara! XD
nouw.com/johannagrahn
Rebecca
,
Så roligt att höra andras åsikter 😊 Hpller med mpnga men inte det med utlandaresa. Man växer som person av att resa och se annat, och enligt mig har jag aldrig slösat pengar på en resa, utan jag har blivit erfarenheter rikare, fått se andra kulturer osv 😊
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha det enda jag faktiskt håller med om är första punkten! Resten älskar jag! Kul hur man ser olika på saker och ting!
nouw.com/celinelundqvists