Mina favoriter

Inlägget innehåller adlinks

Jag vet att det är populärt när man tipsar om sina favoritprodukter. Jag tänkte därför tipsa om lite produkter från hemmet, vardagen, kläder osv som är Mona favoriter. Under varje bild finns en liten text & länkar till allt! Skulle detta vara kul att se mer av i fortsättningen & då kanske i olika kategorier åt gången säg till!

Jag får ofta många frågor om min gråa matta den är magisk & gjorde hela rummet komplett!

Alla mina mobilskal & fodral!!! Jag hade på riktigt inte klarat mig utan dessa mobilskal. Jag har en hel del mobilskal & fodral & tillbehör, de är dem bästa som finns!

Älskar verkligen min vas från Ernst den är så fin & perfekt storlek. Även mina assietter från Mateus såå fint. Porslin är en ny kärlek för mig, antar att det är ett tecken på att jag börjar bli gammal?

Även detta stora fat från Mateus är en favorit som jag använder ofta. & mina vinglas är jag sååå kär i, har en hel samling. Missa inte denna stora rea!

Att blanda och skapa min egna müsli är verkligen så rogivande & så gott ! Det känns så lyxigt dessutom. Verkligen ett tips för att piffa till frukosten, eller till present. Man kan göra sin müsli riktigt nyttig eller skapa en mysfrulle müsli som jag gjort med choklad och caramelcrisp blandat med jordgubbar & granola.

Jag älskar att matcha med barnen men inte för mycket. Denna kollektion med kläder för mamma & barn! Love it & nu finns även nyheter i kollektionen!

Påtal om att matcha med sina barn så är skor ultimat nu! Jag lyckades fynda tre par skor under 700:- när det är tag tre betala för två!! På alla skor oavsett märken & tidigare pris.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer