MIN TERAPI

När jag mår dåligt..

Jag har länge länge haft ett intresse i att baka, även matlagning men verkligen bakning. Min dröm har sedan många år tillbaka vart att just jobba med det & den tiden jag jobbade på ett café älskade jag verkligen mitt jobb, men det fanns andra saker som gjorde att jag valde att säga upp mig. Hur som helst, Bakning har vart ett av mina stora intressen, hobbys men också min egna terapi. Jag har alltid bakat när jag mått dåligt, då när jag står där i köket och bakar så glömmer jag hur jag mår, jag får lätta mina tankar & blir alltid på bra humör igen.

Eftersom jag haft en tuff graviditet & en tuff start nu & därmed kanske inte mått så bra har jag lovat mig själv att en gång i veckan ge mig själv tid att baka. Även om de bara är något litet eller något avancerat så ska jag ge mig själv tiden att göra det jag gillar - att baka! En gång i veckan, oavsett om jag gör det själv eller med hjälp av barnen dvs Wiggo så ska jag baka mera. Jag tror att det kommer få mig att må bättre & kanske även få tillbaka lite glädje till att laga mat också. Jag har verkligen ingen matlust fortfarande & jag hoppas att bakning & mer glädje i köket kan ge mig matlust tillbaka.

Jag vet att ni är många som saknar mina recept dessutom. Jag bakade mycket förr o delade alltid med mig av recept vilket jag tänker fortsätta att göra. Har ni önskemål på vad jag ska baka och vad ni vill se här så tar jag med glädje emot ers önskemål & tips på recept! Idag har Wiggo hjälpt mig att baka chokladbolls cookies , recept kommer såklart!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jag använder bakning som terapi så det hjälper absolut mot dåligt mående. Låter som en bra plan.
nouw.com/millasmat