Min sista dag

Fredagen den tjugosjunde december, en lång dag & min sista dag. Ja alltså min sista dag som tjugofem år. Imorgon fyller jag tjugosex år, oh herre! Alla redan .. Å N G E S T..!

Vi hade en stökig natt delux, sedan Wiggo slutade med napp vaknar han sisådär femhundra gånger per natt & kan inte sova, vill inte sova osv. Jag blir galen ! Båda barnen väcker varandra om & om igen nätterna igenom vilket håller på att driva mig till vansinne, sömnbristen är just nu brutal.

Jag gör nu allt för att våra nätter ska bli bättre & har försökt ändra på nattningsrutinerna: Jag har försökt få Wille att dricka välling för att han ska vara ännu mättare & sova djupare men han verkligen hatar välling & blir hysterisk! Wiggo håller vi vaken längre på kvällarna även att han ber om att få gå & sova kl 18, det har dock inte visat resultat om nätterna eller mornarna för den delen men det kommer väl, allt kanske bara är en fas.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

N
,
Har ni testat att blanda välling och ersättning? 75 procent ersättning och 25 procent välling att börja med kanske för att sedan öka vällingen. Vår mellankillen tyckte aldrig om välling (inte ersättning heller iofs). Hoppas ni får sova bra snart, här är det också många uppvak varje natt.
eschutz
eschutz,
Åh ja! Har testat alla kombinationer av att blanda ersättning med välling.. Han känner direkt när det är något annat än ersättning. Även när Jag skulle ge lite olja i ersättningen för trög mage eller om jag har i fem droppar d-vitamin vägrar han äta. Finsmakare ut i fingerspetsarna.
nouw.com/eschutz