Min morsdagpresent

Godkväll

Vilken dag, jag vet inte ens om ni vill höra mig berätta om min dag..? En dag som bestått av gråt, skrik, frustration & promenader. Jag har totalt gett mig ut på tre promenader med barnvagnen, under de fem timmarna Wiggo var på dagis var jag ute & gick i tre timmar. Dock var Wille inte direkt nöjd över det heller, inget har fallit honom i smaken idag tyvärr.. I vagnen ville ha bara vända sig, i selen eller sjalen bara skrek han, i sängen vägrade han ligga ja inget dög direkt & han sov totalt bara 30 minuter i vagnen, en 30 minuters nap från att vart vaken sedan 06:30 & knappt sovit under natten.. Han borde vara helt färdig, det är jag iallafall.

Under vår första promenad hade vi sällskap av Emelie & vi stannade till & köpte min morsdagpresent från killarna. Jag fick alltså äran att köpa den själv så att det skulle bli exakt vad jag vela ha. Jag är såå nöjd & fick den även inslagen så jag får öppna ett paket på riktigt. Vad tror ni jag köpte? Nyfikna?

Under min andra promenad, när jag vart hemma en vända för att äta lunch & försöka få Wille att sova hemma vilket jag misslyckades med. Han hade liiite feber & mina tankar var " tänk om han har ont någonstans" han fick då en alvedon & jag gav mig ut på en promenad till. Det var under den här promenaden som han sov i 30 min första tuppluren sedan han vaknade imorse. Jag kände mig så frustrerad, svettig & rätt kass som mamma som inte kunnat få honom nöjd på något vis under hela dagen, så jag tröstade mig med en glass & skyndade mig hem för att byta från vagn till babyskydd & hämta hem Wiggo lite tidigare.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Det har varit en sån där dag här med.. ingenting dög, hoppas vi får en bättre dag imorgon 💪🏻
nouw.com/zheeva