MIN DRÖMLEKSTUGA

-Inlägg i samarbete med Polhus-

När jag var liten önskade jag mig en egen lekstuga, drömmen för många barn att få ett eget ”hus” där det är barnen själva som får bestämma & styra för de vet vi ju alla hur frustrerad man som barn kan bli när man inte får bestämma allt själv? MEN i en lekstuga är det barnen som bestämmer. Jag fick iallafall en lekstuga som min pappa byggde åt mig & min syster. När vi sedan flyttade lämnades lekstugan kvar ..

Här hemma där vi nu bor har vi en lekstuga på tomten, Wiggo ÄLSKADE sin lekstuga & vi hann med att leka där ett par gånger innan snön kom. Vi flyttade ju hit i September. Nu när våren stundar har vi ett projekt att ta tag i - fixa iordning lekstugan. Jag får chansen att fixa en drömlekstuga åt mina killar för helt klart kan även killar leka i en lekstuga det är inte enbart något för tjejer.

Tanken har dock slagit mig, att byta ut lekstugan mot en helt ny, en större variant som man sedan kan använda som förvaring när barnen växt ifrån lekstugan. Hos Polhus kan man hitta väldigt många fina lekstugor av lite olika slag inte den lilla traditionella med en liten veranda utan även lekstugor med loft. Hur coolt är inte det? Som ett minihus verkligen fast som en lekstuga. Det hade jag älskat som barn att ha en lekstuga med loft!

Skulle vi byta ut den lekstuga vi har idag hade vi med största sannolikhet bytt till en större som vi sedan kunnat nyttja för förvaring av exempelvis cyklar gräsklippare. En lekstuga som även går att ha som gäststuga alltså en större variant.

Alla lekstugor från Polhus kommer i byggsatser så du själv får agera snickare och även målare & måla din egna lekstuga i dem färger du önskar allt för en personlig lekstuga ! En lekstuga kan engagera hela familjen till bus & skoj. Jag ser verkligen fram emot att bli bjuden på fika i lekstugan av mina killar. Få vara med i deras lek & lämna små överraskningar i brevlådan som sitter vid lekstugans veranda.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer