Min alla hjärtans dag!

Gårdagen startade jag med en frukostdejt på stan med Belinda. Jag blev allt nostalgisk när vi besökte det café som var starten till vår vänskap. Jag har inte gått innanför den dörren till caféet sen jag sa upp mig 2013. Det hade ändrats en hel del eftersom det är nya ägare men jag fick allt en hel del flasbacks av att besöka det gula lilla huset. Senast jag gjorde något helt själv utan ett enda barn låg Wille i min mage så ja var ju inte själv då heller. Dålig på de där med egentid för mig själv !

Efter att jag kommit hem åkte Viktor iväg för att hämta hem mitt skrivbord. Under tiden som han var borda kom Emelie & Lincoln. Smågrabbarna levde loppan och röjde järnet nån timma innan det vart dags för vila.

Vårt sovrum är nu så gott som klart! Det saknas några små detaljer som nya krukor & en lampa som är på väg men ack vad bra det blev ! Jag har sagt det förr & jag säger det igen jag är så galet nöjd!

Till kvällen fick vi ännu mer besök, Wiggo hade väntat hela dagen på att Jocke skulle komma så han blev överlycklig & busade sig alldeles svettig innan han stupade i säng. Jag hade lagat bakad potatis med kyckling & baconröra, så himla gott! & till efterrätt blev det cupcakes. En lång men lyckad dag helt enkelt !

Jag kommer visa mer bilder på helheten av sovrummet, kanske senare under dagen. Idag blir det ännu mer kalas ! Jag ska försöka knåpa ihop en Pettson & Findus tårta till dagens kalas. Ja ni kommer få följa med ännu en dag i vårt liv helt enkelt !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Så fina tallrikar! Har precis börjat samla på kopparna nu , sen tänkte jag tallrikar 😀👌🏻
nouw.com/amandaevalilian