Mat för alla helt enkelt

I samarbete med Ugglarps

Sommaren är här & där med även är grillsäsongen i full gång inte sant? Vi grillar nästa varje dag & älskar att variera mellan vad vi grillar. Min favorit är nog en grillad flankstek eller en riktigt saftig smashed Burgers. Oavsett vad du föredrar ska mat vara enkelt & för alla, just därför vill jag tipsa er om Ugglarps som inte bara erbjuder chark & deli, korv osv utan även ett fint sortiment av vego produkter så som Nuggets, snitsel, vego burgare som jag hört ska vara riktigt goda! Ja hos Ugglarps hittar du God mat helt enkelt ! Jag äter ytterst sällan vegetariskt men jag är inte rädd att testa på även om jag föredrar att äta kött, tycker det är så bra att det finns olika alternativ så att maten passar alla runt om. Även om det för mig är självklart att vänja kött så är det ju inte lika självklart för alla. Utav olika anledningar väljer allt fler i vårt samhälle vegetariska & vegansk alternativ vilket är så bra att det sortimentet utvecklas hos fler livsmedels leverantörer.

Vad föredrar du? Vego eller kött? Varför? Berätta gärna !

Utöver ett fint vego sortiment har Ugglarps fina charkprodukter som verkligen tilltalar mig! NI som känner mig vet hur såld jag på senaste blivit på charkbrickor! olika sorter av rökta & lufttorkade skinkor, salami, korvar ahh det vattnas i munnen bara jag pratar om det. Ugglarps har flera olika sorter av rökta skinka i sitt sortiment. Till sommaren grillar vi annars mycket korv av olika slag, vanlig grillkorv men även olika sorter chorizo som lite tillbehör till kött & grönsaker på grillbuffen. Såklart har Ugglarps ett fint sortiment av diverse korvar också.

Ugglarps kommer ifrån Skåne där det idag finns två charkfabriker som idag är helt fossilfria & har även lyckats minska koldioxidutsläppen genom att ha bytt till förnybar energi från sol vind & vatten. Allt för att värna om miljön, vår värld & bidra till en hållbar framtid. Alla produkter i Ugglarps chark innehåller enbart svenskt kött (inte de vego produkterna såklart) Djuren är uppfödda & slaktade i Sverige med ett härligt liv bakom sig hos noggranna bönder som värnar om djurens allra bästa. Ugglarps samarbetar med ca 6000 bönder runt om i Sverige.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Grilla är ju gött! Trevligt och extra roligt att äta, jag äter nog helst vego så kan man äta utan att riskera att bita i senor ödleögon och annat otäckt haha 😉 men jag äter gärna fina biffar åxå om dom är fina 😊

nouw.com/svullo