Marknadens bästa hälsokost

-Inlägg i samarbete med topformula

Något som ligger mig varmt om hjärtat är kosttilsskott av alla dess slag, det finns så många guldkorn som verkligen gör underverk för kroppen & knoppen & såklart blir jag extra lycklig när jag hittar bra kosttilskott till riktigt låga priser. Ett sånt guldkorn är Topformula som levererar marknadens bästa priser på hälsokost tex så erbjuder dem dessa solbrun-kapslar för ynka 33.- ja ni läste rätt ! Jag har testat dem & dem fungerar superbra. En annan favorit är omega3 kapslarna som är ännu billigare, en burk för ca 25:- Jag som aldrig äter fisk eller skaldjur behöver boosta min kropp med omega3. Något jag också tar dagligen är magnesium som hjälper mig att hålla mig pigg, bidrar till normal benstomme samt att den boostar ämnesomsättningen i kroppen. Utan extra magnesium får jag dessutom extrema myrkrypningar i benen som gör mig galen om kvällarna.

Det bästa med Topformula är såklart det stora utbudet av hälsokost, speciellt deras egna märke som har hög kvallitet & låga priser. Dessutom levererar dom alltid fraktfritt vid ordrar över 99:- dessutom med riktigt snabba leveranser. Visste ni att Topformula är ett av landets ledande företag inom hälsokost & levererar direkt från deras fabrik i Norrköping direkt till dig som kund & konsument. Det ger snabba leveranser & ingen mellanhand med extra avgifter. Jag tipsar er verkligen att besöka Topformula & kika in deras stora utbud av svensktillverkade hälsokost & kosttilsskott till riktigt låga priser men såklart med högsta kvallitet. Är du vegan finns det en hel del hälsokost som är anpassade för just dig som vegan.

Rabattkoden TESTA10 ger er 10% rabatt på ert köp t.o.m 31 Augusti

Just nu pågår även en kampanj där du får en tröja på köpet om du handlar för över 500:- så passa på att fyll på med dina favoriter & passa på att testa nya produkter som du kanske funderat på att testa. Använd rabattkoden ovan för extra rabatt dessutom !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer