MARDRÖMMARNAS NATT

Det har nu gått 12 dagar sedan jag fick ett epilepsianfall på Coop, kvällen som är totalt svart & slutade med ambulans till akuten. Det tog ett tag innan chocken la sig om vad som faktiskt hade hänt. Hade jag fått ett ep-anfall? Jag? Nej det händer ju inte, jo tydligen.. Vi vet fortfarande inte vad anfallet beror på, om det handla om epilepsi på riktigt eller om anfallet var min kropp som satte ner foten & sa stopp. Jag har först nu börjat tänka tillbaka på vad som hände & försöker bearbeta. Tur nog har jag bra kontakt med personer inom sjukvården som jag kan prata med som kan hjälpa mig att bearbeta händelsen. Jag måste erkänna att jag går konstant på helspänn & är lite rädd att vara själv, tänk om det kommer ett nytt anfall, vad händer då? Vad händer om jag är ensam?

Inatt var en sån natt som jag sov så oroligt, det var som jag drogs tillbaka till den kvällen. Jag hade ju inga känningar av att jag skulle få ett anfall mer än att jag var lite extra trött när jag gick in på Coop. Men inga andra signaler på att något var mer fel än vanligt i kroppen. Hur kommer mitt liv fortsätta? När jag jag leva normalt igen.. frågorna är så många & svaren är få.. Jag har haft så många mardrömmar om detta inatt & vaknade mitt i natten genomsvett & med sån hemsk huvudvärk, tankarna snurrade i 120 & det var typ omöjligt att somna igen..

På tisdag ska jag göra magnetröntgen av hjärnan & sedan väntar vi bara på tid för EEG-mätning för att sedan förhoppningsvis kunna utesluta epilepsi. Jag är så nervös, rädd & orolig.. Håll tummarna för mig !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer