Måndagsstatus

Godmorgon Måndag ! Här har ni en trött mamma som velat sova ostört i flera timmar till med plikten kallar, dags att göra barnen redo för dagis & styra mot jobbet. Vilken helg vi haft ! Även om vi inte gjort så mycket utan mest vart hemma har vi haft en härlig helg. Lite fix här hemma, ätit gott & njutit av tiden tillsammans.

Igår köpte vi en ny säng till Wiggo, en låg loftsäng så han har plats för sin ladugård & maskinhall med alla traktorer under sängen & mer lekyta på golvet. Han bad t.o.m om att få gå & sova igår kväll & har sovit som en stock hela natten i sin stora nya säng. Just nu ser dock hela huset ut som kaos med hans gamla säng i vardagsrummet & som vanligt tusen av leksaker utspridda överallt men det får vara så för stunden.

Jag ska svepa en kopp kaffe nu & styra mot jobbet! Är så trött idag & har begynnande migrän på ingång så jag hoppas att koffein & några tabletter kan få det att vända, har inte tid med migrän eller mer sjukdomar just nu det räcker med förra veckans vabb! Hur mår ni ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer