MÅNDAGSSTATUS

Godmorgon Måndag

Vaknar upp på tok förtidigt även denna dag men hag börjar ändå vänja mig med minimalt med sömn IGEN. Livet som småbarnsmamma helt enkelt, tillbaka i en obotlig trötthet , vakna nätter med bebisskrik & obekväma sovställningar. Halva natten har jag suttit upp i sängen med Wille i famnen som velat ha min närhet, utvecklingsfaser i all ära men jag måste erkänna att jag stannade upp en stund inatt. När jag vaknade till & inser att jag plockat upp honom i sömnen för att trösta. Han låg där så otroligt avslappnat & såg så trygg ut i min famn att jag inte hade hjärta att varken röra mig för att inta en skönare position eller att lägga ner honom i sängen igen, stannade upp och bara sög in massa kärlek helt enkelt.

Jag har hällt i mig en kopp kaffe & ett glas sellerijuice, inväntar koffinkicken så vi kan ta till vara på denna dag. Tänk att imorgon har jag varit tvåbarnsmamma i ÅTTA veckor?! Kom vi inte nyss hem från förlossningen? Jag fattar ingenting. Åtta veckor & vi har imorgon tvåmånaders kontrollen på bvc med mitt ”mammasamtal”. Inte så taggad på den biten kanske men mest spänd på hur mycket Wille växt för det gör han så det knakar!

Idag är planen att bara vara hemma, jag har några samarbeten att förbereda, en matsedel för veckan ska skrivas & ett berg av tvätt att ta hand om. Den där tvätten alltså blir man någonsin fri från den? Är tvättkorgen väl tom från smutstvätt har man ett berg av ren tvätt att ta hand om. Tacksam för en egen stor tvättstuga i källaren ! 

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer