#MAMAWORKOUT

Efter morgonens dagislämning var planen att jag skulle ha gått en promenad med Belinda men eftersom det regnade & var allmänt tråkväder åkte jag hem & myste ner mig i soffan med Wille, kikade på veckans PH avsnitt som jag missat åt lite äggröra som verkligen blivit en ny grej , såå gott! Sedan sprack de upp ute & Wille sov så gott tänkte jag att jag ändå skulle ge mig ut på en promenad & testa utegymmet.. Sagt & gjort blev det ett litet pass med knäböj, axelpress & bröstpress. Körde 10x3 på allt vilket kändes lagom att starta med jag har ju ändå inte tränat på riktigt länge & dessutom ganska nyligen fött barn så vill jag inte gå för hårt ut. Tog en extra runda hem sen så sammanlagt fick jag ändå en timmas träning PW + Gym + PW Riktigt härligt iallafall. Mina tankar går dock åt att börja löpträna lite, kunna ta en runda när Wiggo somnat för natten det känns som en lättare "lösning" än att ta sig till gymmet, saknar verkligen att träna & just nu känner jag mig så svag i hela kroppen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Om du inte redan laddat ner den så rekommenderar jag ”mammamage” appen, perfekt träning för oss som nyss fött barn 😍
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Det är såå många som tipsar om den så jag får kanske helt enkelt ladda ner den! Köpte en bok med mammaträning när ja fått Wiggo men den ligger någonstans o blev aldrig använd 🙈😂
nouw.com/eschutz
Nina
,
Tipsar om Lofsans mammaträning (tror den heter så). Körde den några veckor efter förlossningen men har nu under sista månaden tyvärr missat/inte hunnit träna något där ur (har en son som är född dagen innan W) Hon är mycket inne på att man ska stärka upp de inre musklerna. Kanske finns den att låna på biblioteket?
eschutz
eschutz,
Den boken har jag 😊🙈 någonstans ! Köpte den efter att ja fått Wiggo men använde den typ inget alls😬
nouw.com/eschutz
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åh men bor du också här 😊) Cyklade dit till utegymmet för några dagar sedan jag också <3 Världen är liten, haha <3
nouw.com/corneliakarlsson
eschutz
eschutz,
Jasså där ser man ! 🙈 Ja ibland är inte världen så stor !
nouw.com/eschutz