Lördagsstatus:

Godkväll Lördag

Vilken dag. Jag är så mentalt trött. Vi hade världens utbrott på Ica idag att jag bara ville gå därifrån. Wiggo fick spelet för att han inte fick som han ville. Slutade med att vi tog honom under armen & gick. Sen skrek han hela vägen hem. Vi fick några stöttande blickar från andra småbarnsföräldrar inne på Ica men oavsett så skäms man ju.

Just nu sover barnen vilket är så skönt! Tacksam för att dem är kvällströtta så vi hinner varva ner få lite egentid på kvällen innan vi somnar. Jag ligger här under värmefilten med sån smärta att jag önskar att jag kunde få epiudral. Tveksam dock om det hade hjälpt mot magsårssmärta men det gör så så ont. Är det någon som haft magsår som har tips tar jag tacksamt emot. Medicinerna som jag fått dvs den starkaste omeprazolen hjälper ingenting. Inatt låg jag vaken i omgångar för hela magen var öm..

Imorgon är det Farsdag & idag gjorde jag en bukett, en lite lyxigare blombukett med god choklad i. Supersmidigt men det satte pricken över iet. Ett tips från mig till er!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer