Lördagsstatus - jag är  hjärntrött

Godmorgon Lördag, vi myser just nu i soffan jag & barnen. Dagarna har rullat på här hemma under veckan, jag har faktiskt mest sovit största delen av dagar tråkigt nog men så är det att vara hjärntrött.. Igår hade jag en bättre dag & orkade hålla mig vaken, jag sov förvisso 13 timmar natten till igår men lyckades hålla mig undan en tupplur på dagen. Jag tog en morgonpromenad, fick hjälp av mina föräldrar att fredagshandla & jag hade t.o.m ork till att baka lite inför helgen.

Idag är det som sagt Lördag vilket innebär min morgon med barnen, vi startade morgonen i vanlig ordning vid kl 05 & barnen beställde "frukost på en bricka" jag brukar alltid duka upp på en bricka med frallor, pålägg osv. Idag hade vi inga frallor men de blev gott ändå, barnen fick oboy också vilket tillhör helgen.

Nu på förmiddagen ska vi till parken med gammelfarmor, barnens farbror & barnens sysslingar. Vi ska grilla korv , fika & leka. Ska bli så mysigt att göra något även om det inte är något avancerat. Vad ska ni göra idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer