Livets snabbaste år

Godmorgon hörni, godmorgon 2020! Gårdagen självaste nyårsafton spenderades med fina vänner här hemma där jag bjöd på trerätters. Men innan kvällen drog igång hann jag med en hel del & var väl självaste ”stressens morsa”. Kvällen blev lyckad, små grabbarna somnade tidigt. Wiggo somnade i soffan framför Lilla Jönssonligan vid 21, de vart nog hans rekord i att hålla sig vaken. Vi andra vuxna spelade spel & hade det riktigt kul, skålade in 12 slaget & kikade in alla pengar som sprängdes upp på himlen. Helt sinnes att man vill lägga ofantligt mycket pengar på fyverkerier.

Nu är klockan snart sju på morgonen & min sömn för natten har vart typ lika med noll. Barnen ser på Pettson & Findus & jag ska nu ta mig en kopp kaffe, för det behövs minsann. Hade ni en fin nyårsafton ? Är ni taggade på 2020?

Jag bjöd somsagt på trerätters & menyn bestod av en Toastskagen till förrätt. Jag äter inte räkor men på nyårsafton äter jag Toastskagen & ska jag vara helt ärlig är min skagenröra grymt god !

Till varmrätt blev det grillad flankstek som jag lagt i marinad i en tryckmarinerare i 24 timmar, magiskt gott kött! Till det en krämig potatisgratäng, rödvinssås & en sallad.

Till efterrätt blev det en jordgubbscheesecake med vitchoklad på en kladdkakebotten. Ja ni hör ju så gott ! Jag kommer dela det receptet senare så ni också ska få njuta av en magiskt god cheesecake.

2019 har vart livets snabbaste år! Aldrig förr har ett år gått så sjukt snabbt. Även om just denna dagen för ett år sedan startade i kaos med en uppslagen haka & ett besök på förlossningen så blev de väl ändå ett bra år. Jag funderar på en årsresume men jag vet helt ärligt inte om jag hinner, skulle det vara intressant?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Godmorgon och God fortsättning på nya året @eschutz 🎆🧨✅👍
nouw.com/rydell013
eschutz
eschutz,
Detsamma 😊
nouw.com/eschutz
frubergh
frubergh,
Vilken meny, det lät riktigt gott 😍
Jag är så redo för 2020!
nouw.com/frubergh
eschutz
eschutz,
Kan säga att det var riktigt gott 😊
nouw.com/eschutz