Livet som mamma till två

Livet är inte alltid så lätt, det är något jag verkligen har fått lära mig. Ibland tuffare än andra gånger. Innan jag blev tvåbarnsmamma hade jag en tanke om hur livet kommer att bli som mamma till två - det blev inte alls så. Jag föreställde mig aldrig att jag skulle känna mig så stressad, att jag skulle känna att jag varken räcker till som mamma eller partner, jag såg det hela så lätt som att det inte skulle bli någon stor förändring att ha två barn mot ett barn för det var så alla sa "största skillnaden blir att få första barnet, med andra märks det knappt någon skillnad". De som sa det ljög mig rätt upp i ansiktet. Visst känns många bitar mycket enklare alltså själva grejen att vara mamma kan jag men det är krävs mer jobb & planering, struktur & energi att vara mamma till två.

När Wiggo är på dagis får jag tid att andas, då får jag känna på livet som mamma till en. Jag kan få möjligheten till lite tid för mig själv om Wille vilar som i skrivande stund är fallet. Jag kanske borde vila då tänker ni eftersom jag ständigt säger att jag är trött. Men jag vill inte sova bort den enda tid jag får för mig själv. Den tiden är så viktig, tiden jag får ägna mig åt vad jag vill, tid för mig som jag gör just nu. Jag skriver igenom ett par blogginlägg samtidigt som jag gräddar lite kakor i ugnen, samtidigt som jag äter lite mellis/lunch kalla det vad du vill. Multitasking, mitt liv att försöka få så många bollar som möjlig i rullning samtidigt. För tid mina vänner, tid växer inte på träd, den är dyrbar om något.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Alltså går ditt liv enbart ut på att klaga ?! Har aldrig stött på någon som klagar så mycket som du gör. Stackars barn vilken usel mamma dom fått!
eschutz
eschutz,
Om du stör dig på hur jag uttrycker mig i MIN blogg så är det helt okej för mig att du slutar läsa min blogg
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Hon får skriva vad hon vill i sin blogg, passar det inte så scrolla vidare kan jag tycka! Har man inget snällt att säga så var tyst istället 🤷🏻‍♀️ Är alldeles säker på att hon är den allra bästa mamman till sina barn. Har du ens barn själv? Varför anonym? 😤
nouw.com/saynomore