Livet just nu: En tråkig vana

Okej godmorgon Måndag ! Klockan är straxt efter 06 jag är svintrött i vanlig ordning men det är bara att gilla läget. Jag har sovit extremt dåligt inatt & det stör mig att det här med sömnlösa nätter & att vakna allt annat än utvilad med hemsk huvudvärk blivit en tråkig vana.

Min helg har varit okej, vi har tagit det ganska lugnt mest vart hemma. I Lördags fick Viktor hjälp av min pappa & hans pappa för att köra undan allt gammal som dom rivit från taket. Tänk om några dagar har vi helt nytt tak & vår tomt ser inte längre ut som en byggarbetsplats. Det tänker jag minsann fira när den dagen kommer. Under Lördagen hade Wiggo 40 graders feber så alla andra planer den dagen ställdes in.

Igår Söndag vaknade vi upp till en helt normal Wiggo med 37 i temp. Alltså vem fungerar ens så att ena dagen ha 40,4 graders feber och inte orka röra sig tills några timmar senare springa runt som en duracellkanin precis som om gårdagen inte ens existerade? Barn är & förblir ett mysterium. Annars låg jag mest i soffan eller sängen igår. Jag mådde verkligen inte bra. Jag har fått i mig så lite de senaste dagarna att min ork är på botten. Inga mediciner hjälper & jag känner mig verkligen så less på detta, jag ger snart upp.

Idag är det alltså måndag & dagens to do är att Wille ska till tandläkaren i eftermiddag. Annars har vi inget på kalendern vilket är skönt. Orkar jag så tar vi oss ut på förmiddagen, orkar jag inte så får det helt enkelt bli så. Hur har er helg varit?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229