Livet är inte roligt just nu

Vad hände igår egentligen? Jo det ska jag berätta för er varför det blev ganska tyst här. Jag har vart förkyld några dagar & igår precis som ett brev på posten fick jag ont i hela kroppen, kunde inte ens svälja potatismoset till kvällsmaten & tillslut grät jag vara för jag mådde så dåligt. Febern visade 38 grader. Jag hade tre lager av kläder men ändå skakade jag så pass och frös. Jag somnade innan 20:00 & vaknade upp inatt & det kändes som om någon hällt 10L vatten i min säng. Hela jag & sängen var genomblöt av svett. Till o med kudde & mitt duntäcke var blött rakt igenom.

Idag mår jag bättre men har ont i halsen fortfarande. Idag kommer jag göra allt för att bli frisk snabbt så har ni superknep får ni gärna hjälpa mig. Jag måste vara frisk i helgen så jag slipper ställa in mitt återbesök på måndag hos Kirurgen & skopienheten. Hela dagen igår hade jag brutalt ont i magen som varje dag just nu. Jag bara längtar tills måndag fast jag vet hur hemskt det är att svälja kameran så är det min enda hjälp just nu.

Saknar långa höstpromenader men tyvärr finns det ingen ork. Jag gick en sväng igår förmiddag för att uträtta ärenden men varenda steg kändes som en kniv i magen & inte tala om backen upp till huset. Jag tycker sällan synd om mig själv men just nu är inte livet roligt. Magsår som gör ont mensvärk som Hållt på i snart 14 dagar & så en hemsk mancold på det. Varför ?! Varför nu & varför allt på en & samma gång ?!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Du kanske fått Borelia.
nouw.com/fobibella
eschutz
eschutz,
Va ? Varför det ? Jag är ju förkyld & har inte haft en fästing !
nouw.com/eschutz
theoakleaves
theoakleaves,
NÄr jag känner av lite halsont så kokar jag upp en kopp vatten, hälller i 1msk äppelcidervinäger och sen en stor tesked honung som jag löser upp i vattnet - när det svalnat till lagom drick-temperatur så sveper jag det - halsen bli len som tusan och halsontet springer iväg åt annat håll ♥
nouw.com/theoakleaves
eschutz
eschutz,
Åh tack för tipset ska garanterat testa !
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Propolis-honung när det börjar kännas som att du blir sjuk, hjälper mig 😍 Krya på dig 🌼
nouw.com/saynomore