Lilla hudskolan - vad har du för hy?

-Inlägg i samarbete med PureHabit -

Låt oss prata hudvård men ur ett miljövänligt perspektiv. Har du kanske hört talas om Pure Habit? Det hade inte jag förens för en dryg månad sedan då jag fick tips om denna sida. Dem säljer alltså hudvårdsprodukter med ett tänk på miljön. För många av oss vill konsumera hållbart, tänka på miljön & samtidigt få bra produkter. Pure Habit erbjuder handplockade ekologiska produkter, naturliga produkter som värnar om din hud men också om miljön.

Alla har vi ju hud vilket inte är en nyhet men för vissa kanske det är en nyhet att man kan ha olika sorters hy & det är viktigt att välja rätt produkter utefter vilken hudtyp man har. Du kan alltså ha någon av dessa hudtyper:
  • Normal hy
  • Blandad hy
  • Torr hy
  • Fet hy
  • Mogen hy
  • Känslig hy

När det gäller min hy så har jag ganska fet hy i ansiktet men övrigt på kroppen är jag en torris speciellt under dessa kalla årstider. Jag har alltid haft lätt till eksem på kroppen & får lätt finnar i ansiktet. Vad har du för hudtyp? Du kan läsa mer om alla olika hudtyper hos Pure Habits Hudskola

Det är viktigt att välja rätt produkter för rätt typ av hy därför tipsar jag er verkligen om att läsa på i hudskolan & lära mer om er hy för att kunna få ut rätt produkter som är naturligt bra för just din hy. Har du ocksåtorr hy nu under vintern kolla in vad just du behöver då. Behöver du peeling & rengöring? kanske en over night mask? Olja & serum eller bronzing för att få en solkust hy under bleka vintertider? Du finner allt, även salvor mot eksem & utslag. Kort & gott finns allt för alla hudtyper hos Pure Habit , naturligt handplockade produkter som också är miljövänliga & ekologiska.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer