Ledig från vardagen

Godmorgon Onsdag ! Klockan är snart 8 & jag befinner mig inte på jobbet, nej för denna vecka är jag ledig & hemma med barnen. Så himla skönt att få en vecka utan jobb & massa måsten. Vi tar dagarna som dom kommer & försöker koppla av så mkt som det går. Jag har känt mig väldigt stressad trött & orkeslös i kroppen senaste tiden så denna ledighet är verkligen välbehövlig.

Förra veckan hade vi två födelsedagar här hemma både Viktor & Wille fyllde år så helgen som nyss var bestod av kalas för hela slanten. Tänk att min minsta kille min lilla bebis inte är en bebis utan TRE år gammal ?! Känns som han nyss låg här vid mitt bröst & vi inte gjorde annat än att amma o mysa. Nu är han helt plötsligt en stor kille som kan allting själv, en riktig busunge med temperament som heter duga !

Idag ska vi träffa lite vänner & barnen ska få leka tillsammans. Sånt som man knappt hinner med när det är vanlig vardag & jobb. Solen börjar kika fram så även att jag är supertrött idag tror jag att detta kan bli en riktigt bra dag!

 xoxoEllen

Gillar