Låt 2020 bli mitt friska årTänk om en vecka opereras jag, sen ska jag fan få må bra. Först en piss graviditet med minst tio spyor om dagen i 9 månader. En kropp som gav upp, ett psyke som brast. En förlossning på det som övergick i en infektion i livmodern, hemska smärtor & feber i veckor. Flera kurer med antibiotika.

Sen kom stressen som nybliven småbarnsmamma, magkatarr som visades vara magsår. Som gav mig migrän dygnet runt, som fick mig att tappa allt , t.o.m glömma vägen hem. Som gjorde att min sömnbrist blev ännu mer brutal. Som aldrig läkte trotts månader av behandling.

När smärtorna också visades vara gallsten. Som fick mig att ofrivilligt svälta mig själv, som hindrar mig dagligen. Nu står jag här, dagar ifrån en operation, efter en helvetes tid. Kan snälla 2020 bli mitt friska år?

Jag har mått dåligt så länge, för länge. Men trotts allt detta ska jag ha en klapp på axeln att jag ändå varje dag går upp ur sängen. Tar mig igenom dagarna & tar hand om barnen. Min snart ettåriga gulligan som Hållt mig vaken så många nätter, som blev en helt annan bebis när vi efter 4 månader med fontänspyor och kolik liknande beteende fick veta att han var allergisk. Dock verkar han i perioder vara allergisk mot att sova också? Han är ett år om en månad & det sägs att första året är det värsta, så efter 2019 klarar vi nog allt.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Hoppas ditt 2020 blir så mycket bättre! 💕
nouw.com/beccxans
eschutz
eschutz,
Tack ! Hoppas på det 😇
nouw.com/eschutz
Josefin
,
Du är grym Ellen!!!👊❤ Yes 2020 ska bli ditt friska år 👐
eschutz
eschutz,