Lär känna mig 

Jag älskar att doppa choklad i kaffet!! Det smakar typ delicatoboll haha! men allvarligt det är så gott. Måste typ alltid ha en liten bit choklad till kaffet varje morgon, sjukt dålig vana men ack så gott !


Jag har så så svårt att äta en matlåda. Även om jag lagat min favoritmat kvällen innan & har det i matlådan vill jag inte äta det som matlåda, hoppar nästan hellre över lunchen än att äta en matlåda. Vet inte varför men all mat blir äcklig som matlåda, så frustrerande.


Jag förstår mig inte på tik tok?! Vad är grejen lixom med små videoklipp här & där? samma sak med IGTV vad är det? som YouTube på Instagram eller ? Jag håller mig kvar i blogg & Instagram träsket med vanliga inlägg.


Jag har aldrig haft en speciel musik som jag lyssnat på eller fastnat för men nu, jag är helt såld på en viss typ av musik som jag dock inte vet vad den kallas för haha ! Mycket tempo & bas, ahh så bra !


Jag ångrar att jag klippte av mig håret, på riktigt så var det ett dåligt beslut i en kris jag befann mig i, trivs inte alls i så här kort. Gillar det mörka men det korta får mig att känna mig som Mowgli i djungelboken. Funderat på hårförlängning faktiskt, hoppas det hinner växa ut till bröllopet!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer