Lär känna mig - 10 saker om mig


Jag var en riktig busunge som liten. Gjorde allt som mamma & pappa sa nej till, jävlades enormt med min storasyster. Antar att det är straffet jag få nu mer busiga barn & alla dessa syskonbråk som för mig gråhårig. Wille är en kopia av mig så det skriker om det.

Bland det vääääärsta jag vet är att höra alarmet ringa på morgonen, vaknar nästan alltid en stund innan vilket jag är så glad över, bara ja slipper vakna av ett alarm.


Jag flyttade hit till Tranås sommaren 99, året jag skulle fylla 6 år & börja +1an som de hette på den tiden. Har därefter flyttat tre gånger tillsammans med Viktor sedan 2012.

Påtal om Viktor så träffades vi när jag var 15 år, han 16 år. Vi båda är födda 1993 men han i Februari & jag i December så det skiljer nästan 1 år mellan oss. Vi har nu i vår vart ett par i 12 år.

Jag har aldrig varit utomlands på typ solsemester. Har aldrig haft det intresset eller behovet av att resa. Har dock vart i Dannmark en gång & tyckte det var såååå jobbigt att inte förstå språket som talades där, inte förstå priser på vad saker kostade osv.


Jag kan inte sova om jag 1. Inte har en mjuk kudde att krama om. 2. Om jag inte har en fluffig kudde att lägga över huvudet, viktigt att den är av dun.


Jag är väldigt envis & tjurskallig som person. Ger mig sällan i första taget & kan tyvärr tjura länge över småsaker.

Jag äter inte fisk eller skaldjur. Har inte druckit mjölk sedan jag gick på dagis. Förstår mig inte på folk som är veganer, skulle aldrig kunna leva utan kött. Är dock ganska kräsen med mat.

Jag ångrar mitt gymnasieval varje dag. Gick samhäll media typ mest fokus på journalistik trivdes inte för fem öre med den linjen men orkade inte byta & börja om. Ångrar att jag inte valde mitt förstahandsval som var hotell & resturang även om jag idag inte vill jobba inom det så hade jag haft mer nytta av den utbildningen än SAM/media med inriktning på journalistik.

Jag skulle däremot kunna tänka mig att ja kurser / någon utbildning inom något mer administrativt/IT. Känner att det är framtiden för mig hur jag vill arbeta.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer