Lämnad ensam i en panikångestattack

Dags för en liten uppdatering igen härifrån sjukhussängen: Min morgon startade tidigt med en resa till Linköping för den planerade gastroskopin. Detta besök har jag så mycket att säga om samtidigt som jag inte vill ”hänga ut” någon. Men jag upplevde ett extremt dåligt bemötande från personal, jag kände mig inte hörd eller trodd & inte heller att dem hade så mycket koll. Undersökningen gick annars bra men jag fick inga klara besked vilket var sagt att jag skulle ha fått..

Jag blev lämnad ensam i en panikångestattack, jag blev utkörd i väntrummet för att personalen på ”uppvaket” inte hade tid med mig utan skulle gå iväg & äta lunch.. Jag blev extremt ledsen av detta besök men tackar enormt för den fina vård jag får här i Eksjö istället. Här på kirurgen tar dem sig tid, dem pratar med mig, framförallt ger mig smärtlindring & dropp eftersom jag fortfarande är fastande vilket jag inte fick i Linköping. Om jag var orolig inför operationen innan är den oron större nu efter hur jag blev behandlad idag.

Jag är hur som helst kvar på Kirurgen inför nya steg i behandlingen imorgon. Jag ska få en cvk infart för att få mer näring, jag ska få en ny smärtlindring som ska hålla och fungera fram tills operationen & jag ska återigen få träffa dietist imorgon samt att läkarna här ligger på läkarna i Linköping för en konkret plan inför operation. Det ska bli en operation men hur stor & vilket sätt den kommer utföras på återstår att se. Tillslut har vi ju den där lilla epidemin som härskar - Corona som kan komma att skjuta upp min operation.. Tvätta era händer, stanna hemma om ni inte mår bra, det är enda sättet att få stopp på spridningen !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Daniellav
Daniellav,
Stor kram till dig- det behöver du ❤️
nouw.com/daniellav
Fialisa88
Fialisa88,
Lycka till! Håller tummarna för dig! ❤❤❤
nouw.com/fialisa88
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt