Lägesuppdatering: sängliggandes & förtidig förlossning!?

Här har det ekest tomt idag minsann & ni är ju så gulliga som skriver till mig & frågar hur allt är när ni sett att jag inte uppdaterat på hela dagen. Om sanningen ska fram så är jag helt färdig. Jag har haft datorn framför mig i fyra timmar när jag legat här i sängen, men inte fått fram ett ord att skriva ned. Istället har jag kikat på diverse youtubeklipp de flesta relaterat till gravidioter & förlossningar.

Läget just nu; Jag är extremt trött i varenda kroppsdel. Jag gav mig på att städa lite här hemma under morgonen/förmiddagen för att kunna ta fram lite julsaker. Det spelar ingen roll om vad jag gör så framkallar allt sammandragningar. Idag är dem inte lika onda och inte lika täta tack å lov men de kommer & går hela tiden. Fick aldrig svar igår från förlossningen om hur många per timma som är "normalt" antar att det inte finns något exakt "normalt" eftersom alla är vi olika. Lite julsaker kom upp hallfall, jaja två stjärnor och fyra ljus men det är ändå något. Det känns som jag tappat bort massa julsaker i flytten eller så är det bara som så att vårt förra hus var så mycket mindre än vad vi har nu så inget räcker till.

Jag har mått illa exakt hela eftermiddagen, huvudet sprängs snart & egentligen vill jag bara sova men min kropp kan inte koppla av. Jag är på helspänn hela tiden pga att allt utlöser sammandragningar. Nej jag har inte ringt tillbaka till förlossningen men jag tänkte ta ett samtal till min barnmorska imorgon om det fortsätter så här. För med handen på hjärtat har jag ingen ro att vara sängliggandes & jag är livrädd att föda så här pass för tidigt. Om sju veckor är det okej men inte redan nu..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Rebecca
Rebecca,
Jag var sängliggande i 18 veckor, från vecka 20 till förlossning, på grund av onda och jävliga sammndragningar. Var det jobbigaste jag varit med om. Kunde knappt gå på toa eller sitta upp, låg ner i sängen och åt middag. I övermorgon blir han ett år 😍 Förstår att det är jobbigt för dig, med tanke på att du har en vild tvååring oxå. Jag är livrädd för att göra om det när jag nu har ett barn.. Får se när jag vågar och vill en graviditet igen 🤗
eschutz
eschutz,
Åh fy! I feel you. Var sängliggandes med Wiggo i magen med men inte av sammandragningar / förvärkar som nu, inte på samma sätt iallafall. De är en helt annan grej att må dåligt i en graviditet när man har en tvååring men det är ju värt allt i slutändan ändå..
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229