Kroppens brister

I flera dagar har min kropp skrikit efter choklad, jag är också läskigt sugen på ost & chark, livets goda ting helt enkelt men vad kan då detta betyda? Att jag fått lite vuxna smaklökar? Jo kanske men mest troligt att min kropp har brist på diverse vitaminer & mineraler. Googlade lite snabbt & fick fram:

Sug efter choklad: Brist på magnesium
Sug efter fett tex ost: Näringsbrist & sömnbrist
Sug efter kött: Brist på järn

Summan av det hela, min kropp är i extrem obalans & skriker efter lite allt möjligt, jag har just tryckt i mig massa choklad efter att ha ätit hemgjord hamburgertallrik. Näringsrikt & bra, eller inte. Jag skulle behöva en spark i baken & komma igång med en bra balanserad kost igen, näringsrikt, vitaminer & mineraler & sova ikapp lite, det har varit dåligt med sömn & bra kost på det senaste.

Dags att beställa hem lite nya kosttillskott & tänka på vad jag äter morgon till kväll. Jag har trottsallt genomgått en stor operation av magen som verkligen gör att mitt intag av mat & nödvändigheter begränsas, jag skulle nog behöva kolla upp varenda värde i min kropp för att få mer koll på vad det är brist av.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,

Probiotika, d-vitamin ( 60ug/dag ), omega3 och järn tror jag alla kommer långt på 🙏💫🙂 Hoppas du snart får in en god rutin igen!

eschutz
eschutz,
Ja behöver nog en rejäl dos av allt! Måste äta folsyra & B-12 varje dag hela livet då man med opererad magsäck har extra lätt att få brist på dessa. Men ja kan villigt erkänna att jag slarvat med dem, jag alltid lågt hb så extra järn behöver jag nog också 🙈
nouw.com/eschutz
Josefin
,

Okej 😊 Haha ja extra järn kan ju verkligen hjälpa då, läst att dom flesta kvinnor behöver lite extra järn för ett piggare humör överlag:)

B-vitamin tar ja med , lite för att det motverkar trötthet och utmattning samt att det är bra om man äter endel vego som jag gör med!