Konstiga drömmar & gränser som testas

Godmiddag kära ni, denna morgon försvann i ett svep precis som natten gjorde. Jag hade såna sjuka drömmar inatt, bland annat att jag var bästa kompis med Paula & hon hjälpte mig att planera mitt bröllop. Kanske har den drömmen att göra med att jag igår läste hennes bästa tips för bröllopsplanering. Kan mycket möjligt vara så.

Imorse blev jag väckt av alla våra tre barn klockan 5:15, tidigt som vanligt så inget konstigt med det. Wille i babyvakten, Wiggo som låg på golvet i hallen & suckade för att ingen ville vakna & Zorro som stor o trajade på mitt huvud. Jag är som ni förstår hemma med snoriga barn även idag & nu har även snoret hittat till mig. KUL med dagisbaciller & snor!

I skrivande stund sitter jag i köket med Wiggo som försöker göra allt för att driva sin mamma till vansinne, ja det känns så just nu. Han testar gränser utan dess like. En sak är just maten. Han vägrar svälja maten, försöker komma med undanflykter för att inte äta samtidigt som han tjatar om allt möjligt att äta. Han testar även gränser mot sin lillebror, hur mycket kan han trigga o tigga om bråk med brorsan innan både lillebror & mamma blir arga. Som ni förstår testas mitt tålamod till max just nu, jag försöker räkna till tio & andas igenom allt tjafs.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer