konsten att planera ett bröllop

Det må vara lång tid kvar innan vi ska gifta oss, drygt ett år men ni som inte planerat ett bröllop har inte en aning om hur mycket jobb som krävs. Jag har hållt på i en vecka, det som egentligen är 120% spikat är datum & tid för själva vigseln. Resten som jag "planerat" för är ju bara tankar, förslag osv på hur vi vill ha det. Man planerar inte ett bröllop på en dag precis, inte på en månad heller.


Jag håller nu på att ladda ner nya program att kunna skriva allt som behöver skrivas ner på dator inför bröllopet dvs bröllopshäftet, vigselblad, osv allt sånt som sen ska tryckas. Det tar tid, häftet ska fyllas med information som alla gäster behöver veta, men också lite roliga saker. Jag har spånat på det svåraste av allt - bordsplacering men som vi egentligen inte kan göra förens vi vet 1. vilka som kommer 2.Hur många bord får plats & hur många vid varje bord.

Just nu rekar jag också efter den perfekta fotografen för bröllopet. Vi vill såklart ha fantastiska bilder att kolla tillbaka på just denna dagen & just detta dokumentation med foton är något jag värdesätter. Jag har just nu fått priser av två fotografer men väntar på priser från några till. Känner ni någon ni vill tips mig om som tar grymma bröllopsbilder & finns i Tranåstrakten tar jag tacksamt emot alla tips!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,
Ida Segersson är riktigt duktig på att fotografera 😀😀
nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,
Ja hon är superduktig! har fått priser av henne 😊📸
nouw.com/eschutz
livetihornsved
livetihornsved,
Åh, bröllopsplanering är roligt, jobbigt, underbart, stressigt... Typ alla känslor man kan tänka sig, i olika skeden i planeringen.
Vi hade 80 gäster till middagen och ca 20 till till tårtan.
nouw.com/livetihornsved
eschutz
eschutz,
Verkligen ! Antar att de blir mer känslor ju närmare man kommer🙈⛪️💞
nouw.com/eschutz
livetihornsved
livetihornsved,
Jag upplevde att det gick i vågor under hela planeringsstadiet. Stressen höll i sig fram till kvällen innan bröllopet när min klänning inte var färdigsydd... 🙈😂
nouw.com/livetihornsved
eschutz
eschutz,
Oh shit! De vill man ju inte uppleva att klänningen inte är klar 😬🙈 Ja känner ingen direkt stress nu bara att ja har så mkt att fundera på & gå igenom !
nouw.com/eschutz