Koffein intravenöst TACK!

Denna natt, jag finner inga ord för hur trött jag är helt slut på alla sätt & vis. Gårnatten var hemsk den med med uppvak varannan timma men inatt har Wille vägrat sova & bara skrikit på mamma hela natten.. ja har sovit två timmar. Koffein intravenöst TACK!

Igår var en lång dag när jag tidigt fick rycka ut som taxi hem från akuten. Min fina mamma ligger på sjukhus & allt vi vill är att hon ska komma hem pigg till oss så vi kan fira en mysig jul! Är det något jag & min mamma har gemensamt är det våra magproblem, där kan vi ta varandra i hand & jag hade nog kunnat stanna kvar där igår på sjukhuset och delat sal med henne så kanske dom hade kunnat hjälpa oss båda samtidigt!


Här har vi honom, lilla ärtprinsen som håller mig vaken om nätterna, som gör mig gråhårig av sömnbrist men som fyller mig av kärlek. En mammigare kille finns inte, & inte en härligare kille med alla dessa miner. Kallar denna: Lyckan när man får äta ärtor själv !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

nettiz
nettiz,
Godmorgon ! Hoppas det går bra för din mamma och att du får sova lite.
nouw.com/nettiz
eschutz
eschutz,
Tack ! Sova får ja dessvärre inte göra förens ikväll💤
nouw.com/eschutz
Jennifer
,
Hoppas din mamma (och du!) mår bättre snart ❤️ Kan dock "trösta" dig med att jag fått koffein intravenöst förut, det hjälper inte ett dugg mot trötthet, haha 😂
eschutz
eschutz,
Tack ! ❤️ Mamma mår bättre o tvärt om för mig. Åh va synd, känns dock som jag blivit immun mot koffein de hjälper lixom inte längre 😬🙈
nouw.com/eschutz