KINAMAT & FREDAGSMYS

Godkväll

Äntligen helg & hela familjen är hemma tillsammans. Wille & jag hade en lugn förmiddag hemma, vi gjorde inte så mycket mer än att ta hand om tvätten & förflyttade oss från soffan till sängen. Min tanke var att vi skulle sova en stund innan vi skulle hämta hem brorsan - Wille hade andra planer så som att spana in djuren i hans mobil som hänger över hans säng. Vi somnade därför inte förens klockan 12 & 12:30 ringde mitt alarm för att göra oss redo att hämta hem storebror. En överlycklig Wiggo kom springandes mot oss när vi kom & vi åkte hem för att starta helgen.

Jag har haft ruskigt ont idag, det blir verkligen inte bra & jag har snart googlat sönder på vad som kan vara fel.. Jag har ingen feber idag vilket är på gott & ont. Utan feber & dåliga värden verkar ingen tro mig att jag har ont.. Jag får kriga på & jag tackar er för alla meddelanden, kommentar osv att jag inte ska ge mig. Jag lovar er jag kommer söka igen om det skulle eskalera igen på nytt men just nu har jag ingen ork till det.

Eftersom Wiggo är rätt kvällstrött tack & lov så startade vi Fredagsmyset tidigt med popcorn & film. Mycket uppskattat från Wiggos sida. Vi passade på att mysa i soffan till Pippi när Wille sov. Tusen kramar & pussar från min stora prins & att få höra "Wiggo älskar sin mamma" får verkligen mitt hjärta att smälta. När han försöker pussa mig glad när jag visar att jag inte mår bra & har ont. Han är så fin min stora lilla kille <3

Han stupade i soffan när vi åt kinamat. Han var för trött för att äta & somnade till Pippi istället. Nu sussar han sött i sin säng, jag med snart. Natten har satt sina spår helt enkelt & så är ju sova rätt underbart också, den lilla stund man som småbarnsmamma kan få sova i lugn & ro.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,