KBT TERAPI & POLLENALLERGI

Livet just nu, jag lever I en enorm trötthetsbubbla, igår somnade jag innan klockan ens sligt 19 på kvällen, så brutalt trött att jag typ inte vet vem jag är..? Igår hade jag även ett samtal med en kurator kanske det samtalet dränerade mig lite extra på energi jag knappt har. Jag ska testa på KBT-terapi mot min ångest, jag måste säga att jag känner mig tveksam till detta men har lovat att ge det ett försök, jag kan inte veta om det hjälper innan jag ens testat på. Någon som har testat på KBT terapi, fungerar det ? eller är det mest flummigt som jag tänker mig..


Idag är det iallfall Tisdag, jag har just haft em diskussion med vårdcentralen ang våra misstankar att barnen är pollenallergiska, jag ville egentligen ha någon som kollar upp det, skriver intyg om att dem är allergiska & inte sjuka så vi slipper vabba så fort det blir lite fint väder.. Men tydligen kan man inte kolla upp en allergi under pågående säsong så vi får snällt fortsätta att vabba vidare till i höst.. Typiskt! Vad jag vill minnas gick jag alltid på kontroller för min allergi som barn varje vår..? men det kanske är nya tider nu.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Jag tror det kan funka i ditt fall faktiskt👍 Jag har testat KBT mot bla Tourettes, jag gick drygt 50 gånger plus några gånger hos sjukgymnasten med en slags kroppskontrollövningar men Tourettes sitter för hårt rotat i hjärnan och kroppen för att det skulle funka tyvärr, men det var om inte annat väldigt lärorikt och jag kan tänka mig att det kan hjälpa mot ångest depression ocd ätstörningar mm så du ska nog vara hoppfull för det kan nog ge bra resultat 😊 👍

nouw.com/svullo